What do you desire?

De laatste tijd krijg ik vragen waar ik serieus moeite mee heb. Dat varieert van “wat is je bedrijfsplan” tot “wat is eigenlijk je verdienmodel” en “heb je al klanten”. Dat ik geen samenhangend antwoord kan ophoesten, komt door mijn aanvliegroute.

Mijn aanvliegroute
Nu heb ik natuurlijk wel op mijn blog gezet dat ik ook schrijf over het – met vallen en opstaan – opstarten van Verhaalkracht. Wie A zegt moet B zeggen. Bij deze een inkijkje in mijn “following my bliss”.
Mijn aanvliegroute gaat van jurist, naar leidinggevende, naar Storyteller en schrijver. En voor dat laatste stukje neem ik de tijd. Wat betekent dat ik los ga op mijn blog over Storytelling, waar ik ontzettend veel lol aan beleef, ook omdat schrijven mij gelukkig maakt. Een blog waar ik ook nog hele leuke ideeën voor heb.

Het betekent ook dat ik op ga voor Chief Storyteller aan de Storytelling Academy en dat ik dit jaar de verdiepingsopleiding bij Double Healix afrond.

Dat ik als vrijwilliger een klus bij Humanitas heb aangepakt: het opzetten van vertelkringen in West-Friesland, bij de nieuwe afdeling Humanitas West-Friesland. En dat ik in het wijkcentrum bij mij in de buurt twee keer per jaar een serie gesprekskringen begeleid.

En binnenkort heb ik een afspraak met een groep bevlogen sociale ondernemers over de strategische inzet van Storytelling bij het uitdragen van hun concept.

En zo doe ik dat dus.

Ik volg mijn eigen kompas, dat richting Storytelling en schrijven gaat en nee, ik heb absoluut geen antwoord op de vraag wat mijn verdienmodel is. Uiteindelijk blijft er ergens onder de streep vast iets over.

Bedrijfsplan Verhaalkracht
Voor wie toch benieuwd is naar mijn bedrijfsplan: dit is ‘m.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *