Huup huup… barbababy

“Waar komen baby’s eigenlijk uit?”

Mijn vierjarige zat heel stil op de achterbank. Nu weet ik waar hij aan dacht.

We hebben een nieuw neefje. Tante had een dikke buik. Rara hoe kan dat.

Ik heb die vraag wel eerder gehad. Mijn dochter had destijds dezelfde leeftijd. En op mijn vraag: “Wat denk jij?” antwoordde ze toen: “Uit je mond”. Het grootste gat wat ze kon bedenken.

“Wat denk jij?”

“Uit je kont?”

Nu ga ik toch iets concreter worden. Want het is niet zo lang geleden dat de middelste nog steeds bleek te denken dat papa en mama drie keer in hun leven de “superknuffel” hadden gedaan met onze drie schatjes als resultaat. Soort Sinterklaasverhaal maar net iets anders. Dat kan ook niet de bedoeling zijn.

Dus dit keer geen “Huup huup…. Barbatruuc”.

“Bijna goed. Mama’s hebben daar ook een babygat”.

Nu wordt het weer stil op de achterbank. Verdere vragen wacht ik wel weer af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *