Hoera! Een verhalenkoffer

Op dit moment ben ik een boek aan het lezen, dat gaat over een verhaal. Een oud indianenverhaal, dat door de schrijvers gebruikt wordt als basis voor trainingen in het bedrijfsleven. Trainingen voor individuen, teams, organisaties en leidinggevenden. Een goed verhaal. Gevonden bij toeval.

Maar hoe vind je een goed verhaal? Waar vind je een goed verhaal? Het verhaal dat precies past bij de context waar je je als storyteller in gaat begeven?

Ik heb mijn reis zojuist uitgebreid. Verhalen met potentie neem ik op in dit blog. Zodat we aan het eind van mijn reis een goed gevulde verhalenkoffer met ons mee rollen.

Zijn er verhalen die niet mogen ontbreken? Zet deze dan vooral in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *